6948314221 Επταλόφου 75- Νίκαια mariosrenja5@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PSR | Νίκαια Αττική
Ηλεκτρολογικές Εργασίες - Εγκαταστάσεις
 

Η PSR είναι μια κορυφαία επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των Ηλεκτρολογικών Εργασιών & Εγκαταστάσεων, εδρεύοντας στην όμορφη πόλη της Νίκαιας Αττικής. Με μια επιτυχημένη πορεία που αγγίζει τις δεκαετίες, η εταιρεία μας έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος και καταξιωμένος φορέας στον χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών.

Στην PSR, αξιοποιούμε την ευρεία μας γνώση και εμπειρία για να παρέχουμε εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες σε πελάτες από διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των κατοικιών, των επιχειρήσεων και των βιομηχανικών μονάδων. Η εξειδίκευσή μας περιλαμβάνει τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την αναβάθμιση ηλεκτρικών συστημάτων, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας έχουν αξιόπιστες, ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις.

Στην PSR, έχουμε συγκεντρώσει ένα εξειδικευμένο και αρτιότατο προσωπικό που αναλαμβάνει τις ηλεκτρολογικές εργασίες με επαγγελματισμό, ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι επαγγελματίες μας είναι καταρτισμένοι στις τελευταίες τεχνολογίες και ακολουθούν τις βέλτιστες πρακτικές, εξασφαλίζοντας την επιτυχημένη ολοκλήρωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
 
  Ηλεκτρολογικές Βλάβες
  Μελέτες Φωτισμού
  Δομημένη Καλωδίωση
  Συστήματα Ασφάλειας
  Αυτοματισμοί Κτιρίων
  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
  Ηλεκτρολογικές Εργασίες
  Επισκευή - Συντήρηση
  Ανακαινίσεις Οικιακών Χώρων
  Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων
  Θυροτηλεοράσεις & θυροτηλέφωνα
  Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

mariosrenja5@gmail.com
 
 

6948314221
 
 

Επταλόφου 75- Νίκαια